Ninja bejakar sin inre tant

Jag har fler gånger fått frågan om vart man som vuxen kan handla om man vill ha galet glada och färgstarka kläder. För inte är det rättvist att bara barn ska få klä sig i lyckliga färger?

Och idag så handlade jag världens mjukaste skor på den gladaste lilla affärn i hela Stockholm.



Gudrun Sjödén så klart!

Ninjan ville ha den cerisa tröjan och la den bestämt i vagnen. Men jag sa nej. (Elakt! Begränsande! Förtryck!) Hon fick en liten tygportmonä dock. (Se! Jag bejakar hennes inre lilla tant!) Den var hon mäkta nöjd med.

Vi har dragit runt på staden. Ätit glass och jordgubbar. Klättrat. (Nåja. Ninja klättrade iallafall) Strosat. Träffat på en bloggläsare; Anette. Vansinnigt snygg var hon för jag spanade in henne innan hon kom fram. Jo jag är sån som glor på folk.

Sen kom vi hem till ett stort paket med mer färg åt ungarna.



Röd höstjacka med matchande mössor. Massa strumpor och några tröjor.

Emma [ M i s s G r i m m ]

Åh, jag har den lila mössan och den där svarta/multifärgade tröjan. Blev alldeles kär i den röda färgen också, den ska inhandlas. Tyvärr är det bara mormor som har ekonomin att handla villervalla, och hon är absolut hopplös när det gäller färger. Funderar starkt på att kräva kvitto med alla kläder hon köper så jag kan gå och byta...

Visselpaj

När jag ska handla strumpor blir jag alltid avundssjuk på de glada starka färger barnstrumporna i affären har. Vill ha!

Mysan

:thumbup:



Helt rätt man ska helt klart bevaka tanten i sig :cool:

Sara - lev livet levande

Jag ääääääälskar Gudrun Sjödén!!:love::love::love: Innebär det att man officiellt är tant??

Rebecca

Vad ofta du handlar kläder! (grymt avis då jag själv inte har råd med några nya denna månaden :/)

En Liten Emma

Redan fått paketet? Hur länge sen var det du beställde? jag kanske får mitt imårrn! :) (Hoppas, hoppas, hoppas!!)

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Själv är jag en sån där svart en. Topp till tå. Skittråkig. kämpar för att bryta av med lite färg, eller iaf jeans ibland ;-)



Är också en sån som tittar på folk. Det är ju kul. Även om det tyvärr innebär att folk tittar på mig också. Men ibland kan jag bara sitta och iakta, det är jätteintressant! //Ack den som vore en fluga på en vägg ibland med både ögon och öron........

OddPixie

Oh så vackra färger på Villervalla-plaggen!! Jag ÄLSKAR verkligen färgsprakande barnplagg i det stuket. Längtar tills dagen då jag faktiskt kan köpa dem - dvs. när jag blir mamma.



/Dör lite

Jonesy

På tal om något helt annat... Jag råkade visst nominera dig i kategorin "Årets blogginspiratör" i årets Blog Awards. Tror fler vill göra detsamma om jag ska vara helt ärlig... Du inspirerar ju varje dag.



http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Nominera-din-favoritblogg-till-Blog-Awards

(LÄNK FÖR DE SOM VILL NOMINERA)

S

Jag tänkte bara titta in och säga att dina kommentarer på bloggkommentatorernas inlägg om SD-kvinnornas debattinlägg rörande abortgräns (wow, det var en lång härledning) är fantastiskt bra.

Dina inlägg och kommentarer är nästan alltid fantastiskt bra, fakiskt. Det gillas :)

Daeminimon

Här sitter vi i mammas och pappas stuga, och mamma ger mig Amningsnytt, och vem spottar man inte där då?! Jättefin artikel, både du och Oscar är så kloka. Mamma läste också och var lika impad!

Hailey

Fiiin fina kläder, köpte en likadan jacka fast i lila, blir fint på plutten :) Sen när jag beställt den jackan och lite till, klickade jag in mig på den här sidan: http://www.luckylittleme.se/

som hade lite rea de med...snark...där var jag tvungen att definiera kön på mitt barn för att kunna klicka vidare på vad jag ville ha för produkter. Blev så jävla sur att jag skrev ett argt mail till dem om att jag föredrar att inte behöva få normen om vad mitt "pojk" barn BÖR ha på sig för kläder upptryckt i ansiktet när jag ska handla. Arg!

Anna

Vilka härliga färger på kläderna! Försöker köpa liknande kläder åt min lilla tjohalia men hon vill inte. 7 år och en egen vilja har hon. Men, men. Så länge hon har rena och hela kläder och trivs, får det vara så :-D



Ha en toppendag! Det ska då jag iaf!



Anna

J

Jag var på Villervalla igår. Hörde kommentaren: Men det är ju mest tjejfärger här, eller tänker jag fel? Jag ville bara lägga mig och säga ja. Men som tur var gjorde hennes sällskap det åt mig (fast på ett lite mer undvikande sätt får tillstås).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog